• Hotelier Login
 • Εγγραφή
 • v
Αυξήστε Τις
ΑΜΕΣΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ξέρατε ότι...
...το 62% των πελατών που κάνουν κράτηση μέσω OTA (Online Travel Agency, πχ Booking.Com) επισκέπτονται και την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου πριν κάνουν την κράτησή τους; Στατιστικά, αυτό σημαίνει ότι το 62% του συνόλου των κρατήσεων μέσω OTA θα μπορούσαν το ίδιο απλά να έχουν γίνει απευθείας από την ιστοσελίδα σας, γλιτώνοντάς σας από το 15-30% της προμήθειας του OTA.
Ξέρατε επίσης ότι...
... η εγγύηση διατήρησης τιμής στο συμβόλαιο με το OTA ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο δωμάτιο και τους περιορισμούς που διαφημίζετε στο συγκεκριμένο OTA; Με άλλα λόγια, τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να εντάξετε το ίδιο δωμάτιο σε άλλο πακέτο, με άλλο όνομα και υπηρεσίες, και να προσφέρετε στους υποψήφιους πελάτες σας καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής μέσω διαφορετικού καναλιού πωλήσεων. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε καταχωρήσει ένα δωμάτιο σε κάποιο OTA με κόστος 100 € ανά διανυκτέρευση και δωρεάν ακύρωση, και να καταχωρήσετε το ίδιο δωμάτιο στο WebReservationsDirect.Com με κόστος 103 € ανά διανυκτέρευση και δωρεάν πρόσβαση στο internet, δωρεάν πρωινό και δωρεάν κανάλια με ταινίες, ή να καταχωρήσετε ένα παρεμφερές δωμάτιο στο WebReservationsDirect.Com με κόστος 75€ ανά διανυκτέρευση, χωρίς δυνατότητα ακύρωσης και με ελάχιστη παραμονή 2 βράδια.
Κάντε το ξενοδοχείο σας
πιο ανταγωνιστικό
…. και δώστε στους υποψήφιους
πελάτες αυτό που θέλουν
Το WebReservationsDirect.Com είναι ένα online σύστημα κρατήσεων που ενσωματώνεται εύκολα στην υφιστάμενη ιστοσελίδα σας. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αυξήσει τις απευθείας πωλήσεις σας, μετατρέποντας την κίνηση που προέρχεται από OTA σε κρατήσεις, χωρίς να παραβιάζεται η εγγύηση διατήρησης τιμής (η οποία δεν ισχύει πλέον για ξενοδοχεία εντός Ε.Ε.).
Κάθε επισκέπτης από ιστοσελίδα OTA στη δική σας είναι Ετοιμος Να Κάνει Κράτηση
Το 62% των πελατών που κλείνουν δωμάτιο μέσω OTA ή μηχανής μετααναζήτησης επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου πριν κάνουν την κράτησή τους. Γιατί να μην τους δώσετε τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση μέσω του WebReservationsDirect.Com, που θα σας στοιχίσει μόλις (€5,52), αντί να τους στείλετε πίσω στο OTA όπου η προμήθεια ξεκινάει από το 15%; Το WebReservationsDirect.Com είναι εδώ για να σας βοηθήσει να δώσετε στους χρήστες αυτό που θέλουν ώστε να κάνετε απευθείας πωλήσεις.
 • Καλύτερες τιμές! Το WebReservationsDirect.Com σχεδιάστηκε για να σας δώσει τη δυνατότητα να δημοσιεύετε πιο ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις τιμές σας στα OTA, χωρίς να παραβιάζετε την εγγύηση διατήρησης τιμής. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάθε κράτηση κοστίζει μόλις (€5,52) (αντί για την «τσουχτερή» προμήθεια της τάξης του 15-30%), δίνει στο ξενοδοχείο σας το περιθώριο να παρέχει καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και προάγει τις απευθείας πωλήσεις.
 • Η διεπιφάνεια κρατήσεων που προσφέρουμε σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τους χρήστες του διαδικτύου που αφιερώνουν περίπου 20 λεπτά στην αναζήτηση καταλύματος στα μεγάλα OTA και τις μηχανές μετααναζήτησης και λειτουργεί σε υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα.
 • Το WebReservationsDirect.Com σχεδιάστηκε για να λειτουργεί σε ΚΑΘΕ υπολογιστή, tablet και κινητό τηλέφωνο.
 • Δώστε στους πελάτες σας τη σιγουριά ότι τα προσωπικά τους δεδομένα είναι ασφαλή. Το WebReservationsDirect.Com χρησιμοποιεί πιστοποιητικά SSL με εκτεταμένη επικύρωση (η πράσινη κλειδαριά στα αριστερά της γραμμής διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης) τα οποία είναι ασφαλή και επιπλέον ενημερώνουν το χρήστη πως ανταλλάσσει δεδομένα με μια νομική οντότητα, την Harrison Consulting, Inc..
 • Τα μικρά γκρουπ θέλουν να μένουν στο ίδιο κατάλυμα και το WebReservationsDirect.Com δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κλείσουν ως και 4 τύπους δωματίων σε μία μόνο κράτηση.
 • Το WebReservationsDirect.Com υποστηρίζει 9 διαδεδομένες γλώσσες της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης (Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Ελληνικά, Ρουμανικά, Βουλγαρικά) και παρέχει ισοτιμίες για 55 νομίσματα, οι οποίες ενημερώνονται ανά 15 λεπτά.
Ο χρόνος είναι χρήμα!

Με το
WebReservationsDirect.com
κερδίζετε και τα δύο!
We Make “The Net” Work!

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και η αύξηση των απευθείας πωλήσεών σας είναι μόνο μέρος αυτού που προσφέρουμε. Αποσκοπούμε επίσης στο να κάνουμε τη ζωή των ξενοδόχων πιο εύκολη μέσω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας και του εύχρηστου εξωδικτύου. Ο σχεδιασμός και η λειτουργία του WebReservationsdirect.Com γίνονται από την Harrison Consulting, Inc., μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο της δημιουργίας λογισμικού και αντιλαμβάνεται την καίριας σημασίας ισορροπία κόστους, αναγκών, λειτουργικότητας και ευχρηστίας.

Το WebReservationsDirect.Com διαθέτει τις ακόλουθες ενσωματωμένες λειτουργίες:
 • Το WebReservationsDirect.Com προσφέρει κωδικούς «Smart-Promo», τους οποίους μπορείτε να παρέχεται στους συνεργάτες σας, τους καλούς πελάτες ή απλά να τους χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε ένα πρόγραμμα αφοσίωσης. Οι κωδικοί «Smart-Promo» μπορούν να ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή να ρυθμιστούν ώστε να δέχονται περιορισμένο αριθμό χρηστών.
 • Οι ειδοποιήσεις νέων κρατήσεων σας αποστέλλονται μέσω e-mail και SMS (τόσο για τη Βόρεια Αμερική, όσο και για την Ευρώπη) χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Όλες οι κρατήσεις και οι επιβεβαιώσεις τους αποστέλλονται στους πελάτες σε εκτυπώσιμο αρχείο PDF μέσω e-mail και περιλαμβάνουν τα στοιχεία της κράτησης, την πολιτική του ξενοδοχείου και χάρτη με τη θέση του.
 • Το WebReservationsDirect.Com ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην πύλη ηλεκτρονικού εμπορίου του ξενοδοχείου σας, έτσι ώστε το αντίτιμο της κράτησης να λαμβάνεται από την πιστωτική κάρτα του πελάτη και να είναι άμεσα διαθέσιμο προς επεξεργασία.
 • Fraud Protection: Σε περίπτωση που το ξενοδοχείο σας δεν χρησιμοποιεί κάποια πύλη ηλεκτρονικού εμπορίου, μην ανησυχείτε. Εφαρμόζουμε μέτρα προστασίας από απάτη (fraud protection), με στόχο να επαληθεύονται όλα τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση κρατήσεων και να μην ρισκάρετε να δεχτείτε μια χαμένη, κλεμμένη, ακυρωμένη ή κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο προβληματική πιστωτική κάρτα.
 • Για τα πακέτα τιμών, τις εκπτώσεις πακέτων και την ελάχιστη παραμονή χρησιμοποιείται το λεγόμενο «Easy Range», μια λειτουργία που σας επιτρέπει να κερδίσετε χρόνο όταν εφαρμόζετε αλλαγές σε συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, το να ορίσετε ελάχιστη παραμονή 2 νύχτες για τις αφίξεις της Παρασκευής καθ’ όλη τη διάρκεια της υψηλής σεζόν για κάποιο πακέτο δωματίων θα σας πάρει λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.
 • Απεριόριστες φωτογραφίες του ξενοδοχείου και των δωματίων
 • Διακοπή κρατήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού (λειτουργία «Stop Sales»)
 • Τα στατιστικά του WebReservationsDirect.Com θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε προβλήματα στην κατανομή δωματίων, την τιμολόγηση και τις εκπτώσεις, παρέχοντάς σας ζωτικής σημασίας πληροφορίες όπως το πότε πραγματοποιούνται αναζητήσεις, για ποιες ημερομηνίες, για πόσες διανυκτερεύσεις και για πόσους ενοίκους.